Healing Center Hamdaoui

Bioresonantie

Benut uw Lichaamseigen Energievelden voor Herstel en Balans.

Bioresonantie

Bioresonantie volgens Paul Schmidt is een alternatieve geneeswijze die gebaseerd is op het concept van energetische resonantie in het lichaam. Paul Schmidt was een Duitse ingenieur die in de jaren 1970 een bioresonantie-apparaat ontwikkelde dat wordt gebruikt voor diagnose en behandeling.

Het basisprincipe van bioresonantie volgens Paul Schmidt is dat het menselijk lichaam een eigen energetisch trillingspatroon heeft. Volgens deze theorie kunnen verstoringen in dit trillingspatroon leiden tot gezondheidsproblemen. Het bioresonantie-apparaat volgens Paul Schmidt stuurt specifieke frequenties naar het lichaam en meet de respons van het lichaam op deze frequenties. Op basis van deze metingen kan een beoefenaar mogelijke verstoringen in het energetisch systeem identificeren.

Bij de behandeling met bioresonantie volgens Paul Schmidt wordt gebruik gemaakt van het bioresonantie-apparaat om de verstoorde frequenties te corrigeren. Het apparaat zendt de gecorrigeerde frequenties terug naar het lichaam om het energetisch evenwicht te herstellen. Dit wordt gedaan door middel van elektroden die op de huid worden geplaatst of via handmatige applicators

Bioresonantie volgens Paul Schmidt wordt soms gebruikt bij de behandeling van verschillende gezondheidsproblemen, waaronder allergieën, chronische pijn, spijsverteringsproblemen en vermoeidheid. Het wordt ook wel gebruikt als een aanvullende therapie bij andere behandelingen.